Сан-Хосе – Нешвілл: 2

UAbookmaker
24 Лютого, 2024
179 Погляди

Наш вибір: Сан-Хосе – Нешвілл: 2

25.02.2024 04:07

Прокидайтеся! У Нешвілла є гра минулого тижня, щоб вивести їх з летаргії. Вони програли Далласу 2-9 вдома. Це сталося невдовзі після поразки в іншій домашній грі з рахунком 2:4 від Нью-Джерсі. Тренер Ендрю Брюнетт нарікав на те, що його гравці були у відпустці. Але він не мав на увазі ту відпустку, яку вони щойно мали (вони повернулися з тижня, пов’язаного з Матчем всіх зірок).

Він мав на увазі вихідний, який гравці мали отримати цього тижня в Лас-Вегасі. Команда грала там, і гравцям дозволили піти на день раніше, щоб відвідати концерт U2 на новенькому атракціоні, відомому як The Sphere (це гігантський стадіон у формі сфери, який досі має світлову проекцію всередині).

Тільки після такого ганебного виступу вдома все було скасовано. Гравці не поїхали. Тренер і генеральний менеджер Баррі Троц просто надіслав чіткий сигнал вболівальникам. Гравці повинні нести відповідальність. І вони дійсно відреагували так, як повинні були. На виїзді вони спочатку перемогли Сент-Луїс 5:2 (вони борються за місце в плей-офф), потім перемогли Вегас 5:3 і, нарешті, перемогли Лос-Анджелес 4:1 у дуже важкій грі. Тепер їм протистоїть відносно найслабша команда Сан-Хосе.

У воротах стоятиме Юссе Сарос, який, я думаю, чув, що його можна буде придбати на трансферному ринку. Він був особливо чудовим проти Лос-Анджелеса в останній грі.

На що ставити:

Сан-Хосе весь сезон перебуває в руїнах, вони посідають друге місце в турнірній таблиці. Вони програли чотири з останніх п’яти матчів і зараз зустрічаються з командою, яка налаштована дуже рішуче. Квиток – чиста двійка.

Довіра: 7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker