США – Словаччина: США/+4.5 голи

UAbookmaker
13 Травня, 2024
58 Погляди

Наш вибір: США – Словаччина: США/+4.5 голи

13.05.2024 16:20

У понеділок у програмі чемпіонату світу з хокею на Сполучені Штати чекає генеральна репетиція з Братиславою тижневої давнини. У своїй єдиній попередній грі перед хокейним чемпіонатом американці зіграли зі Словаччиною і розгромили її з рахунком 6:2. І вони точно не змогли б захистити подібний результат у групі B в Остраві.

Американці вийшли на турнір з поразки від Швеції з рахунком 2:5, коли рівний матч остаточно вирішили два голи в порожні ворота. Потім Сполучені Штати компенсували свій невдалий початок турніру проти Німеччини, над якою вони домінували в суботу, вигравши з рахунком 6:1. Шість різних гравців з усіх ліній забили, що є чудовою новиною для тренера Джона Хайнса. Йому не доведеться покладатися лише на дві елітні лінії на турнірі.

Словаччина, з іншого боку, розпочала турнір з поразки від Німеччини з рахунком 4:6, що дуже засмутило тренера Крейга Рамзі. Він звинуватив у невдачі головним чином те, що його підопічні так сильно хотіли перемогти, що припускалися незрозумілих помилок і давали німцям непотрібні шанси. У неділю, проти Казахстану, словаки покращили свій настрій перед майже домашньою публікою в Остраві, вигравши 6:2.

На що ставити:

Американці проти Німеччини показали, на що вони здатні на цьому турнірі. Тиждень тому вони були практично в повному складі проти Словаччини, і це була велика перемога. Також і в понеділок Сполученим Штатам вдасться перемогти, при цьому буде забито щонайменше п’ять голів.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker