США – Бразилія: перемога Бразилії/більше 2.5 голів у матчі ТАК

UAbookmaker
12 Червня, 2024
14 Погляди

Наш вибір: США – Бразилія: перемога Бразилії/більше 2.5 голів у матчі ТАК

13.06.2024 01:00

Після двох стартових матчів хокейного фіналу НХЛ у Флориді розпочинається футбольне свято. У заключному матчі перед Копа Америка господарі турніру, США, зустрінуться з південноамериканським гігантом Бразилією.

Американцям потрібно оговтатися від важкого нокауту в п’ять м’ячів, завданого їм у суботу в Меріленді від Колумбії. Єдиним позитивним моментом для американців став постріл Тімоті Веа, сина відомого ліберійського каноніра Джорджа Веа. Поразка з рахунком 1:5 стала найбільшою за шість років роботи тренера Грегга Берхальтера, який виставив стартовий склад, що повністю складався з гравців топ-5 європейських ліг.

Американці були на висоті в обороні. Вони забили два голи в першому таймі після помилки у власному штрафному майданчику, потім, коли скоротили відставання і відкрили рахунок на початку другого тайму, забили ще тричі після швидких контратак колумбійців, які безкомпромісно карали їхні помилки в півзахисті і навіть влучали в штангу.

Бразилія також налагоджує свою форму на Копа Америка і в той самий день, коли США програли Колумбії, вони обіграли Мексику 3:2 в Техасі, фактичній батьківщині мексиканців. Канарки втратили перевагу на другій хвилині компенсованого часу, але все ж зуміли врятувати 17-річного суперзірку Ендріка, який після чемпіонату приєднається до мадридського Реалу. Канарки втратили травмованого Неймара, але це не має значення, вони все ще мають величезну силу, особливо в атаці (Вінісіус Жуніор, Родріго, Рапінья).

На що ставити:

Бразильці домінують над американцями (18-0-1), зазвичай забиваючи щонайменше два голи. Якщо додати до їхніх перемог більше двох м’ячів за матч, то господарі також можуть заявити про себе.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker