Руна Х. – Грішник Ж.: Грішник Ж. -4,5 гри

UAbookmaker
12 Квітня, 2024
172 Погляди

Наш вибір: Руна Х. – Грішник Я.: Грішник Я. -4,5 гейми

12.04.2024 13:00

Янник Сіннер, який хвилювався перед початком ґрунтової частини сезону, хвилювався даремно. Як показали його перші матчі на Мастерсі в Монте-Карло, він розвиває свої успіхи на бетонних кортах і поки що здобув дві впевнені перемоги над Себастьяном Кордою (6:1, 6:2) і Яном-Леннардом Струффом (6:4, 6:2). Цього сезону він поліпшив свій рекорд до 24 перемог і лише однієї поразки, якої зазнав у півфіналі Мастерсу в Індіан-Уеллсі проти Карлоса Алькараса.

Переможець трьох турнірів вже цього року у чвертьфіналі в Монте-Карло зустрінеться з данцем Хольгером Раном. Данський юнак, з іншого боку, перебуває не в ідеальній формі. Вилетівши в Маямі після першого матчу, він зумів здобути дві перемоги на своєму улюбленому ґрунтовому корті, але в матчі восьмого кола проти Григора Дімітрова він спітнів, вигравши лише на тай-брейку третього сету. Тієї гри, яку він показував у попередніх двох раундах, точно буде недостатньо для Грішника у формі його життя. Навіть Руне знає, що йому потрібно вдосконалюватися у всіх аспектах своєї гри.

На що ставити:

Янник Сіннер продовжує свою феноменальну серію в 2024 році. Він також демонструє чудовий виступ на Мастерсі з глини в Монте-Карло, і Хольгер Руне не зможе його зупинити. Сіннер виграє гандикап.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker