Рубльов А. – Лехецька Я.: понад 3,5 сети

UAbookmaker
30 Серпня, 2024
15 Погляди

Наша порада: Рубльов А. – Лехецька Я.: понад 3,5 сети

30.08.2024 19:30

Двадцятидворічний Іржі Лехецка вперше в кар’єрі вийшов до третього кола Відкритого чемпіонату США, коли зумів переломити хід поєдинку з американцем Мітчеллом Крюгером за рахунку 0:2 по сетах і 0:3 в третьому акті, перемігши його після чотирьох годин битви з рахунком 6:7, 0:6, 6:4, 6:4, 7:5. Хоча після матчу він був повністю виснажений, щасливішої людини у Флашинг-Медоуз годі було й шукати.

Чеський тенісист, який цього року переніс втомний перелом поперекового хребця, не збирається фінішувати в третьому колі. І він, безумовно, не позбавлений шансів, хоча його наступним суперником буде Андрій Рубльов, шоста ракетка світу. Легецка зустрінеться з Рубльовим вп’яте у своїй кар’єрі, але вперше на турнірі Великого шолома.

Рубльов також провів драматичну п’ятисетову битву, в якій він поступався з рахунком 0:2. Однак, зрештою, він переміг Артура Ріндеркнехта з рахунком 4:6, 5:7, 6:1, 6:2 у другому раунді. Однак, незважаючи на просування вперед, він показав, що він, безумовно, є іграбельним суперником і має слабкі місця в своїй грі, які Лехечек добре знає. Зрештою, він вже двічі перемагав його.

На що ставити:

Поєдинок між Іржі Лехецькою та Андрієм Рубльовим обіцяє бути драматичним видовищем. Цей поєдинок точно не закінчиться трьома сетами.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker