Ролан Гаррос – чоловіки: загальний підсумок Рууд Каспер 1-2

UAbookmaker
25 Травня, 2024
14 Погляди

Наш вибір: Ролан Гаррос – чоловіки: загальний підсумок Рууд Каспер 1-2

26.05.2024 11:15

Майбутній Ролан Гаррос обіцяє бути цікавим видовищем у чоловічій частині, де на трон претендує більше гравців, ніж будь-коли.

Карлос Алькарас є найбільшим фаворитом на перемогу в турнірі згідно з букмекерськими коефіцієнтами. Третя ракетка світу – чудовий гравець на ґрунті, але він також дуже добре грає і на інших покриттях. Втім, він все ще чекає на значний успіх у Парижі, маючи на своєму рахунку лише один півфінал у 2023 році. Цього року він також не зовсім на висоті, зігравши лише один турнір у Мадриді протягом квітня та травня, де він фінішував у чвертьфіналі з ракеткою Рубльова. Форма двадцятиоднорічного тенісиста так мало читається, що в будь-якому випадку він повинен без особливих проблем увійти до вісімки найсильніших.

Його заклятий суперник, Новак Джокович, також має проблеми. Триразовий переможець Відкритого чемпіонату Франції та чинний чемпіон минулого року добре зіграв у Монте-Карло, поступившись Рууду у півфіналі, але потім перегорів на грунтовому покритті в Римі, тому вирішив зіграти ще трохи в Женеві. На цій стадії сезону Джокович вже має п’ять поразок, що досить багато в порівнянні з попередніми роками, коли він програвав лише вісім разів (2023, 2022) і сім разів (2021, 2020) за весь сезон відповідно.

Янник Сіннер також мав проблеми зі здоров’ям перед своїм другим турніром Великого шолома в сезоні. Італійський суперталант встиг зіграти в Монте-Карло, але був змушений знятися з Мадрида (травма стегна). Згодом він зазначив, що зіграє на Відкритому чемпіонаті Франції, тільки якщо буде на 100% здоровий, однак, може пропустити його. Наразі він має рекорд 11-4 у Парижі, його найкращий виступ – вихід до чвертьфіналу (2 рази).

Олександр Звєрєв, який домінував на турнірі в Римі, також може перетасувати карти. Щоправда, йому не доводилося перемагати якихось гучних імен у гонитві за трофеєм, з іншого боку, чилійці Табіло і Жаррі – відмінні гравці на ґрунті, та й Фріц – непростий суперник. Цього року Звєрєв буде таким же: майже два метри зросту, розмах рук з ракеткою і холоднокровна голова, яка з віком стає все більш холоднокровною.

У турнірі також візьме участь Рафаель Надаль, для якого це буде останній виступ на турнірі, де він домінував 14 разів, востаннє – у 2022 році. Іспанська легенда намагався підготуватися до турніру свого серця, але результати не були ідеальними. У Барселоні він дійшов лише до другого кола, в Мадриді вилетів у восьмому раунді від Лехецької, в Римі не зміг встигнути за Хуркачем, результат 1:6, 3:6 став тоді великим попередженням.

Так чи інакше, Каспер Рууд може сподіватися на хороше місце. Норвезький тенісист двічі поспіль виходив у фінал Відкритого чемпіонату Франції, але обидва рази програвав у трьох сетах великим тенісистам (Джокович, Надаль). Цього року норвежець також повинен перемогти найбільших фаворитів, він домінував на ґрунтовому покритті в Барселоні, де зумів обіграти іншого елітного тенісиста Циципаса. Рууд знову буде темною конячкою турніру і може легко думати про третій фінал поспіль.

На що ставити:

Рууд двічі поспіль виходив у фінал Ролан Гаррос, і цього року він також перебуває в хорошій формі на ґрунті. Норвежець буде темною конячкою турніру і може знову потрапити до фіналу.

Довіра:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker