Ренн – Марсель: Кожна команда забиває по голу – Так

UAbookmaker
17 Березня, 2024
169 Погляди

Наш вибір: Ренн – Марсель: Кожна команда заб’є – Так

17.03.2024 17:05

Хтось може сказати, що хедлайнером туру є матч між другим Брестом та четвертим Ліллем, але я думаю, що приваблива дуель між двома атакувальними командами з Ренна та Марселя обіцяє ще краще видовище. Чи виправдає ця дуель очікування і чи принесе вона більшу кількість голів?

Ренн провів фантастичну гру в Ліллі минулого туру, де забив на першій хвилині, а на 20-й хвилині навіть вів у два м’ячі. Так чи інакше, “Les Rouges et Noirs” знову і знову не змогли завершити гру і втретє поспіль пропустили вирішальний гол на останніх хвилинах! У нічиїй в Парижі – з пенальті, в домашньому протистоянні з “Лор’єном” гол, пропущений на останній хвилині, вирішив поразку в регіональному дербі, а тиждень тому “Ренн” втратив шанс наблизитися на відстань одного очка до шостого кубкового місця і знову лише зіграв внічию (2:2). Тепер вдома вони приймають “Марсель”, з яким зустрічалися тут два місяці тому в Кубку Франції і були більш вдалими по пенальті після нічиєї 1:1 – цей матч став частиною дев’ятиматчевої безпрограшної серії “Ренна”, яка розтягнулася майже до середини лютого!

Однак тепер до Ренна поїде зовсім інший “Марсель”, ніж той, що грав тут у січні. Під керівництвом нового тренера Жана-Луї Гассе південнофранцузи виграли свій третій матч ліги поспіль минулого тижня, після битви вдома завдяки двом голам П’єра-Емеріка Обамеянга та “Нанта” (2:0), і їх відділяє лише одне очко від шостого кубкового місця перед цим туром. Крім того, “Марсель” зумів вийти до чвертьфіналу Ліги Європи, перемігши “Вільярреал” у четвер, де вони програвали 0:3, але гол Джонатана Клауса на останній хвилині, який зробив рахунок 5:3 у цьому двоматчевому протистоянні, вирішив подальше просування “Марселя” вперед. Тренеру Гассе необхідно значно покращити свої результати на виїзді до кінця сезону, оскільки за дванадцять турів чемпіонату “Марсель” забив лише половину голів і переміг лише двічі (2-4-6). Рік тому вони зробили це в Ренні з рахунком 1:0, чи повториться цей результат у неділю?

На що ставити?

Обидві команди роблять велику ставку на атаку, що обіцяє привабливе видовище і голи, які повинні посипатися з обох сторін. У господарів може відзначитися напористий Арно Калімуендо, а у гостей з півдня Франції – нестримний Обамеянг. Навіть нічия 2:2 не буде несподіванкою.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker