Реал Сосьєдад – ПСЖ: більше 2,5 голів у матчі

UAbookmaker
5 Березня, 2024
177 Погляди

Наш прогноз: Реал Сосьєдад – ПСЖ: більше 2,5 голів у матчі

05.03.2024 21:00

Майже годину “Реал” стримував зіркових нападників парижан, але вистачило миті неуважності і найсильніша оборона основних груп двічі капітулювала. Голи Мбаппе та Барколи забезпечили ПСЖ перевагу у два м’ячі перед матчем-реваншем у Сан-Себастьяні.

Баскам потрібно вигравати щонайменше у два м’ячі, щоб перейти до додаткового часу. Востаннє вони перемагали на власному стадіоні в листопаді, і відтоді чекали на перемогу сім ігор. З останніх дев’яти матчів вони виграли лише одного разу одразу після поразки в Парижі, програвши 2:3 у Севільї в суботу зі значно скороченим складом. Хоча деякі відсутні могли відновитися за цей час, “Реал” знову буде ослаблений і, як і в Парижі, пропустить ключового захисника Елустондо. Іманоль Альгуасіль пощадив кількох основних гравців (Меріно, Ле Норман, Траоре, Оярсабаль, Кубо) на вихідних, щоб кинути всі свої сили проти ПСЖ.

Незважаючи на те, що гості привезли на Піренейський півострів сприятливий для себе результат, в клубі немає спокою. ПСЖ вдруге поспіль зіграв внічию в Лізі 1, а після безгольової нічиєї в Монако найбільш обговорюваним стало ім’я Кіліана Мбаппе, якого тренер Луїс Енріке вилучив у перерві матчу з додаванням, що команда повинна звикнути до майбутнього без зіркового нападника, тим самим де-факто підтвердивши чутки про його літній відхід. Після його заміни гра команди покращилася, але цього було недостатньо для перемоги, і парижани повинні подякувати за очко воротареві Доннаруммі. Втім, якщо ПСЖ хоче думати про успіх у Лізі чемпіонів, то Мбаппе їм знадобиться, додаткова мотивація в боротьбі за мільйонерський контракт йому все одно не потрібна.

На що ставити:

Реал має робити ставку на атакувальну картку, але він також повинен стежити за задніми дверима, які в останніх іграх залишаються широко відкритими, і це дасть швидкісним нападникам ПСЖ на чолі з Мбаппе шанси на прорив. Таким чином, цілком ймовірно, що в матчі-реванші буде забито більше двох м’ячів. Шанси можуть бути в обох команд.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker