Реал Мадрид – Баварія: 1

UAbookmaker
7 Травня, 2024
60 Погляди

Наші поради: Реал Мадрид – Баварія: 1

08.05.2024 21:00

Перший матч між цими командами завершився 2:2 у Мюнхені тиждень тому, і “Баварія” мала значну ігрову перевагу. Це було досить несподівано, оскільки німецький гігант цього сезону боровся в місцевому чемпіонаті, в той час як “Реал” впевнено крокує до титулу в Іспанії.

Тож питання полягає в тому, чи зможуть Кейн і Ко розвинути подібний виступ, або ж вони покажуть гру на рівні чемпіонату, як у матчі проти “Штутгарта” (1:3). Два обличчя баварської команди, зокрема, є значною перешкодою, і хоча команда буде надзвичайно вмотивованою, на виїзді в поточному сезоні вона вже спіткнулася там, де цього точно не очікували (Саарбрюккен, Бохум, Хайденхайм тощо).

Томас Тухель може бути задоволений принаймні здоров’ям команди, у нього є більшість основних гравців, лише Коман та Геррейро поза грою. У нього буде більше варіативності, особливо на позиції стоппера, де помилкового Кіма може замінити один з тріо де Лайт, Упамекано, Дьєр.

Карло Анчелотті був неприємно здивований після першого матчу і заявив, що “Баварія” показала свою найкращу версію, тоді як “Реал” показав чи не найгірше своє обличчя. З цим можна частково погодитися, оскільки обидва голи “Реал” забив після помилок суперника.

У будь-якому випадку, мадридський великий клуб може розраховувати на стабільність результатів протягом сезону, востаннє програвши змагальний матч в основний час в середині вересня в дербі проти мадридського “Атлетіко”. На вихідних італійський менеджер пощадив своїх основних гравців, більшість з яких відпочивали або вийшли на поле лише на останні півгодини. Це стосувалося і Беллінгема, якому вдалося забити, причому кожен забитий м’яч позитивно впливав на впевненість гравця у власних силах.

Цього сезону “Реал” захищався краще за “Баварію”, і в матчі-реванші в середу продемонструє збалансовану гру на обох половинах поля. За підтримки рідних вболівальників вони будуть кращою командою, і гарантовано пройдуть через це завдяки тріо Віні JR, Родріго та Беллінгема.

На що ставити: Жодному іншому клубу не вдавалося виграти Лігу чемпіонів так часто, як “Реалу”, і подібні матчі – в ДНК команди. Форма “Реала” стабільна, вдома вони програють рідко. Баварія” створить клубу проблеми, але господарі поля мають надзвичайну швидкість і більше гравців, які відрізняються від інших. Номер один.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker