Піттсбург – Нешвілл: 2-га команда заб’є більше 3 голів

UAbookmaker
17 Квітня, 2024
134 Погляди

Наш вибір: Піттсбург – Нешвілл: 2-га команда заб’є більше 3 голів

Піттсбург несподівано все ще пробивається до плей-офф наприкінці регулярного чемпіонату, незважаючи на те, що наприкінці трансферного періоду він викинув рушник, обмінявши свого найкращого бомбардира Джейка Гюнтцеля. Але він все ще там, все ще є група навколо Сідні Кросбі, яка зуміла вичавити 16 очок з останніх 10 ігор, що є найбільшим показником у Східній конференції. За три дні до завершення регулярного чемпіонату “Пінгвінів” відділяє лише одне очко від місця в плей-офф.

Східна конференція нагадує марафон слимаків. Такі команди, як “Філадельфія” чи “Детройт”, які ще нещодавно були впевнені у своєму потраплянні до плей-офф, повільно просуваються вперед, а команди, які, як ми думали, були поза грою, такі як “Айлендерс” чи “Піттсбург”, почали дихати їм у потилицю. Для “Пінгвінів” шанс все ще є, і тренер Майк Салліван робить все можливе, щоб награти воротаря, який ще 14 днів тому демонстрував чудові результати – Алекса Недєльковича.

Він блищав на початку квітня проти “Рейнджерс” і “Вашингтона” і буквально вкрав кілька перемог. Але він виглядає втомленим. Він виграв 10 з останніх 11 ігор. У попередніх трьох він закинув щонайменше три шайби і, схоже, задихається. Сьогодні він все ще стоїть у воротах проти сильної команди Нешвілла. У нього найбільше кидків по воротах за останні вісім днів (в середньому 36 за гру) і відмінна гра в більшості (30 відсотків). Сьогодні він грає свою останню гру в регулярному чемпіонаті і не може фінішувати вище сьомого місця (але він все ще може обійти “Вегас”).

У будь-якому випадку, він почне плей-офф на виїзді і отримає сильного суперника в першому раунді – або Даллас, або Ванкувер. У нього немає такої мотивації, як у “Пінгвінів”, але він точно нічого не упустить сьогодні, коли вирішальна стадія сезону стукає у двері.

На що ставити: Нешвілл зараз дуже добре виглядає попереду, і сьогодні ввечері вони зіткнуться з командою, яка грає в екзистенціальну гру, але їхній воротар виглядає досить втомленим. Крім того, “Пенз” зараз не дуже багато грають в меншості, а з іншого боку, “Нешвілл” грає в більшості. Гості сьогодні можуть легко забити три і більше шайб.

. Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker