Португалія – Франція: підвищення – 2

UAbookmaker
4 Липня, 2024
39 Погляди

Наші поради: Португалія – Франція: підвищення – 2

05.07.2024 21:00

Зіткнення двох футбольних держав на перший погляд не обіцяє бути дуже привабливим: Франція бореться наприкінці турніру, а португальці поперемінно показують то кращі, то гірші результати.

Переможець чеської групи, Португалія, добре увійшла в чемпіонат, двічі вигравши, але проти Грузії та Словенії це було не так. Команда розплачується за те, що змушена грати без Кріштіану Роналду, який негативно впливає на гру команди. Легенда світового футболу вже не має такої результативності, як у минулому віці, його вже не зупинити. На турнірі він не забив жодного гола в серії пенальті, навпаки, спалив низку перспективних стандартів. Роналду сповільнився, у нього стало менше стрибків і він не демонструє якихось особливих показників в плані бігу. Навпаки, психологічна стійкість гравця знизилася, він намагається симулювати в матчах, найяскравішим моментом були сльози після пропущеного пенальті.

Поки Роналду ще здатен вирішити матч, португальці страждають від його присутності, модель всього на Роналду давно застаріла. Більше того, з ветераном на вістрі команда не може ефективно пресингувати, тому їй доводиться покладатися на гольові моменти другої хвилі. Португальці не зустрічалися на турнірі з жодною сильною командою (Туреччина, Грузія, Чехія та Словенія), тому виходять на матч у ролі паперового андердога.

Франція також не блищить, але вони грали з Бельгією або Нідерландами, що є більш серйозним випробуванням. У будь-якому випадку, команду прикрашає чудова гра в обороні, а підопічні тренера Дешама пропустили лише один гол на турнірі, і то з пенальті, який повторили, коли Левандовскі не зміг забити з першого разу.

З іншого боку, у команди є проблеми попереду, вони фактично ще не забивали з гри, окрім пенальті, два голи були зараховані суперникам як власні. У будь-якому випадку, Франція добре розвиває швидкість попереду, що може стати проблемою для ветерана Пепе. Мбаппе відчуває себе трохи краще з кожним днем після травми носа, що має дати про себе знати.

Відсутність виснаженого Рабіо буде вимушеною зміною, але збірна Галлії має надзвичайно хорошу лаву запасних і може без проблем замінити одного гравця.

На що ставити:

Обидві команди здатні пройти далі, вирішальним фактором буде більша кількість помилок у матчі. Португалія поки що допустила більше помилок на турнірі, тоді як Франція є паперовим фаворитом завдяки своїй чіткій грі в обороні. На квитку стоїть другий номер, хто не любить ризикувати, може спробувати більш безпечний варіант – прохід Франції. У матчі, ймовірно, буде менша кількість голів.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker