Пльзень – Фіорентина: 2

UAbookmaker
10 Квітня, 2024
178 Погляди

Наші поради: Пльзень – Фіорентина: 2

11.04.2024 18:45

Останній представник Кубка Чехії, “Вікторія Пльзень”, у четвер відкриє чвертьфінал Ліги Європи вдома проти італійської “Фіорентини”.

Західні чехи є аутсайдером у майбутньому матчі, що справедливо і в плані просування по турнірній таблиці. Хоча тренер Коубек і його підопічні добре виступають в єврокубках, цього разу їм доведеться зіткнутися з найсильнішим суперником, з яким вони зустрічалися в Лізі Європи. Досі “Пльзень” уникав суперників з першої п’ятірки європейських ліг, які відрізняються від “Серветта”, “Загреба” чи “Астани”. Перед поєдинком з італійською командою у пльзеньців виникли проблеми на краях поля, більшість вінгерів мають проблеми зі здоров’ям. На вихідних серйозно травмувався Сікора, не в повній формі ні Жирка, ні Москера, ні Копич. Останній є найближчим до стартового місця.

У неділю “Фіорентина” програла 0:1 “Ювентусу” в Серії А і підтвердила, що наразі не перебуває в ідеальній формі (у них була важка нічия в чемпіонаті). З іншого боку, вони домінували в Турині, володіючи м’ячем на 75% проти “Старої Синьйори”. Також у поєдинку з “Пльзнем” італійський клуб контролюватиме м’яч, технічна зрілість окремих гравців знаходиться на вищому рівні, ніж у випадку з господарями поля. У складі є ряд чудових гравців, які мають потенціал, щоб змінити ситуацію, Гонсалес, Бонавентура, Беллотті, Іконе, Барак та інші можуть забити здалеку і з близької відстані. У будь-якому випадку, гості будуть тиснути на “Пльзень” і заб’ють голи в матчі. У кращому випадку може забити навіть “Пльзень”, оскільки “Фіорентина” з середини січня збирає чисті аркуші досить рідко.

На що ставити:

Чеському футболу необхідно здобувати очко в дуелі з “Фіорентиною”, але це буде складно проти надзвичайно якісного суперника. Гості забивають багато м’ячів у кубку, команда максимально наполегливо тисне до кінця. Італійська команда буде контролювати гру, що є основною передумовою для важливої перемоги.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker