Пльзень – Серветка: 1

UAbookmaker
14 Березня, 2024
172 Погляди

Наші чайові: Пльзень – Серветка: 1

14.03.2024 18:45

Пльзень здобув найкращий результат серед чеських команд у єврокубках, зігравши внічию 0:0 у Швейцарії. Ігровий процес не був чудовим, але команда продемонструвала надійний захист і дисципліну. У будь-якому випадку, на матч-реванш вони вийдуть у кращому настрої, ніж їхній суперник.

Вікторія впевнено виступає перед переповненим стадіоном, а також набула впевненості завдяки грі вихідних проти Спарти, яку вона розгромила з рахунком 4:0. Тренер Коубек може розраховувати на кращого бомбардира команди Павла Шульца, який був відсутній тиждень тому через перебір карток. З його присутністю команда набирає в атакувальній силі, і шанси “Пльзеня” на прорив досить високі. Команда прикрашають чудові стандартні положення, але багато гравців також можуть загрожувати ударами з-за меж штрафного майданчика.

Серветт також добре виступив на вихідних, вигравши 3:1 у чемпіонаті Швейцарії. Команда повернулася в боротьбу за чемпіонський титул з серією перемог, що є як позитивним, так і негативним моментом. Тренер Рене Вайлер має багато думати про те, як розподілити свої сили. Клуб з Женеви в останні тижні демонструє непогані результати в кінцівках, але в трьох протистояннях з чеськими командами не зміг перемогти в поточному сезоні і не забив жодного м’яча, що прикро. У будь-якому випадку, команда здатна забивати голи, і в останніх поєдинках особливо добре себе проявив потужний нападник Кривеллі. Команда практично укомплектована, не вистачає лише Дуліне.

На що ставити:

У цьому сезоні “Пльзень” пропустив лише один гол у семи матчах єврокубків і посідає перше місце після “Спарти”. Домашня атмосфера та Шульц підштовхнуть західночехів до перемоги і, відповідно, до підвищення в класі. Матч доступний на BetBuilder.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker