Пегула Я. – Сабаленка А.: Сабаленка / + 17,5 перлин

UAbookmaker
8 Вересня, 2024
10 Погляди

Наші чайові: Пегула Я. – Сабаленка А.: Сабаленка / + 17,5 дорогоцінних каменів

07.09.2024 22:00

Кульмінацією жіночої частини цьогорічного Відкритого чемпіонату США з тенісу стане фінальний матч між американкою Джесікою Пегулою та Аріною Сабаленкою з Білорусі.

Пегула – колишня третя ракетка світу, а нині – шоста. В останні тижні дочка мільярдера з Буффало перебуває в чудовій формі. У червні вона домінувала на трав’яному корті в Берліні. В середині серпня 30-річна американка тріумфувала на 1000-метрівці в Торонто. Згодом вона продовжила свою переможну серію на іншому турнірі WTA 1000 в Цинциннаті. За збігом обставин, саме майбутня суперниця позбавила її десятої перемоги поспіль.

На Відкритому чемпіонаті США її найкращим результатом був чвертьфінал минулого року. Цього року вона не програла жодного сету на турнірі. Вона перемогла своїх співвітчизниць Роджерс (6:4, 6:3) і Кенін (7:6, 6:3), іспанку Бузас (6:3, 6:3), росіянку Шнайдер (6:4, 6:2), польку Швятек (6:2, 6:4) і зовсім недавно, після певного повороту, Кароліну Мухову (1:6, 6:4, 6:2).

Колишня перша ракетка світу Сабаленка наразі посідає друге місце. Вона є дворазовою чемпіонкою турнірів Великого шолома. Цей сезон вона відкрила тріумфом на Відкритому чемпіонаті Австралії. Вона також грала у фіналах турнірів у Брісбені, Мадриді та Римі. На останніх двох турнірах вона програла першій ракетці світу, полячці Швятек, у титульному матчі. На останній 1000-ці в Цинциннаті вона взяла реванш за поразку і виграла свій другий титул в цьому році. У фіналі вона за збігом обставин перемогла Пегулу.

У Нью-Йорку Сабаленко вже другий рік поспіль виходить у фінал. Минулого року її перемогла інша американка, Гауфф. Як і Пегула, уродженка Мінська також поки що програла лише один сет у Нью-Йорку. Вона перемогла австралійку Хонову (6:3, 6:3), італійку Бронзетті (6:3, 6:1), росіянку Александрову (2:6, 6:1, 6:2), бельгійку Мертенс (6:2, 6:4), китаянку Чен (6:1, 6:2) і американку Наварро (6:3, 7:6).

На що ставити:

Сабаленка, який вважається великим фаворитом цього фіналу, веде 5:2 у матчі-відповіді. Як уже згадувалося, ці два гравці зустрічалися між собою нещодавно в Цинциннаті. Тоді Пегула мав серію з дев’яти перемог поспіль, але Сабаленка, який вибрав єдиний слабкий момент в самому кінці зустрічі, насолоджувався відносно гладким тріумфом 6-3 і 7-5. Американка вперше грає у фіналі турніру Великого шолома, і їй вже довелося нелегко в матчі з Муховою, коли вона відстояла, можливо, вирішальний брейк-пойнт за рахунку 1:6 і 0:2. Сабаленка скористається своїм досвідом і фізичною перевагою, щоб відсвяткувати перемогу на третьому турнірі Великого шолома. Ми рекомендуємо змішати коефіцієнт на її перемогу зі ставкою на мінімум 18 зіграних геймів. Ми не можемо очікувати відвертого розгрому в такому великому фіналі.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker