Паркс А. – Синякова К.: Синякова і менше 20,5 геймів

UAbookmaker
30 Квітня, 2024
63 Погляди

Наш вибір: Паркс А. – Синякова К.: перемога Синякової і менше 20,5 геймів

30.04.2024 15:00

Катержина Сінякова стартує цього тижня на невеликому грунтовому турнірі WTA 125 в Ллейді, Іспанія, де вона посіяна під другим номером. Їй випало зіграти з проблемною Алісією Паркс зі США, проти якої вона повинна підтвердити свою роль фаворита турніру.

У цьому сезоні Синякова записала на свій рахунок однакові десять перемог і поразок. На жодному з турнірів 40-а ракетка світу не пройшла далі вісімки найсильніших, але це не означає, що вона не зібрала кілька цікавих скальпів. У Досі вона взяла гору над третьою ракеткою світу, американкою Гауфф. Вона також перемогла хорваток Векич і Мартікову та співвітчизницю Кароліну Плішкову.

Цього року Паркс поки що може лише мріяти про подібні успіхи. Вона також зустрічалася з Гауфф, але в результаті програла два гейми. Наразі тенісистка, яка опустилася з 40-ї позиції на нинішню 127-му, перебуває у серії з десяти поразок поспіль. Причому, після переходу на ґрунт не спостерігається жодних ознак перелому, навіть навпаки. На останніх двох турнірах в Ейрасі та Мадриді Паркс провела ідентичні матчі проти мексиканки Ренати Заразуа. В обох матчах вона виграла лише дві партії.

На що ставити:

Сінякова хоче досягти хорошого результату в Каталонії, і у неї є ідеальна суперниця для початку матчу. Паркс неймовірно боролася в цьому році, і її результати продовжують погіршуватися. Американка не виграла жодного сету за більш ніж чверть року. Вона грала проти суперниць, які за рейтингом нижчі за чешку. Це не повинно бути чимось дивним. Двійка і максимум 20 геймів!

Впевненість:

9/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker