Пардубіце – Градець-Кралове: 1

UAbookmaker
23 Березня, 2024
175 Погляди

Наші поради: Пардубіце – Градець-Кралове: 1

23.03.2024 17:00

“Пардубіце” підтверджує свою роль фаворита чвертьфінальної серії проти “Градця Кралове”. Краща команда регулярного чемпіонату веде в серії 3:1, після двох домашніх перемог зуміла одного разу виграти на льоду суперника. П’ятий матч цієї серії знову відбудеться в Пардубіце, де господарі спробують вийти до півфіналу.

Остання зустріч подарувала надзвичайно оборонне видовище. Пардубіце знадобився лише один гол, забитий Пауловичем на шостій хвилині, і вони здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0. Загалом, ігри в Градці дещо відійшли від тенденції, заданої на початку чвертьфіналу в Пардубіце, коли в обох матчах було багато голів і жорсткого хокею, часто через край.

У суботу до горла “Градця” буде приставлений уявний ніж. Якщо гості не зможуть досягти успіху і перемогти на льоду Пардубіце вперше з лютого 2022 року, їхній сезон буде завершено. Через це вони намагатимуться створювати тиск і грати в атаці, щоб швидко вийти вперед, але це також відкриє лазівки для контратак. А “Пардубіце”, які були найкращою атакувальною командою ліги в регулярному чемпіонаті, вміють карати за такі речі.

На що ставити:

У “Пардубіце” є шанс завершити чвертьфінальну серію з “Градецем” перед рідними трибунами. Вони скористаються цією можливістю і здобудуть важливу перемогу в суботу, яка відправить їх до півфіналу.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker