Паоліні Х. – Наварро Е.: 2

UAbookmaker
24 Березня, 2024
172 Погляди

Наша порада: Паоліні Х. – Наварро Е.: 2

24.03.2024 16:00

У третьому раунді престижного турніру “1000” в Маямі зійдуться, серед інших, італійка Жасмін Паоліні (14-та в рейтингу WTA) та американка Емма Наварро (20-та). Остання повинна святкувати своє просування вперед з великими шансами.

Для обох тенісисток турнір у Флориді, як для сіяних, розпочався з другого раунду. Паоліні зустрілася з американкою Волинець, яка пройшла кваліфікацію. Вона перемогла її з рахунком 7:6 і 7:5, однак у першій партії втратила два сетболи, а в другій була в двох м’ячах від того, щоб програти.

Наварро наразі переживає найкращий сезон у своєму житті. У січні вона виграла свій дебютний титул на елітному турнірі в Хобарті, Австралія. На останній тисячі в Індіан-Веллсі вона дійшла до чвертьфіналу. У восьмому раунді вона здобула перемогу над другою ракеткою світу і переможницею цьогорічного Відкритого чемпіонату Австралії, білорускою Сабаленкою. У Маямі вона почала з перемоги над проблемною австралійкою Хантер з рахунком 6:4 і 6:3.

На що ставити:

Обидва гравці наразі перебувають на вершині своїх рейтингів, вигравши по одному титулу цього року. Однак поточна форма повинна бути на боці 22-річної Наварро. Вона перемогла Паоліні в обох їхніх матчах, і завжди не програвала жодного сету. Востаннє це було минулого місяця в Досі, Катар. Додайте до цього перевагу свого поля, і це ще одна перемога комети зі Сполучених Штатів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker