ПСВ Ейндховен – Дортмунд: 02

UAbookmaker
20 Лютого, 2024
179 Погляди

Наші поради: ПСВ Ейндховен – Дортмунд: 02

20.02.2024 21:00

Петер Бош протримався на лаві запасних дортмундців лише півроку у 2017 році, перш ніж керівництво BVB звільнило його. Тоді його зв’язок з командою розірвався, серед іншого, через невдалий виступ у груповому турнірі Ліги чемпіонів, де “Боруссія” не виграла жодного з шести матчів під його опікою. Зовсім інша історія в ПСВ, куди він прийшов у липні минулого року, і за статистикою це його найуспішніша тренерська діяльність.

В Ейндховені він провів 35 матчів з вражаючими показниками 27-6-2 та рекордом 96:27! Після того, як ПСВ тричі поспіль посів друге місце в голландській Ередивізії, він зрівнявся зі своїм найкращим початком сезону, здобувши 17 перемог і маючи десятиочковий відрив від “Фейєноорда”, що посів друге місце. Команда також пройшла до групового етапу Ліги чемпіонів, випередивши “Арсенал” на чотири м’ячі. Вони взяли по чотири очки в матчах проти “Севільї” та “Ленса”, чого вистачило для кваліфікації до восьмого раунду, в якому ПСВ також впевнено почувається.

Поступовий оптимізм є і в Дортмунді, який виграв групу смерті, залишивши позаду ПСЖ, “Ньюкасл” і “Мілан”. Як і ПСВ, він програв першу гру на полі паризького фаворита, але потім забивав у всіх матчах і виграв три з них. Так чи інакше, БВБ почувається не так комфортно, як ПСВ. Після того, як “Боруссія” легко перемогла “Фрайбург” 3:0, повернувши до складу кількох основних гравців, вони зіграли 1:1 у Вольфсбурзі і вдруге зіграли внічию в останніх трьох турах Бундесліги. Її відрив від “Лейпцига”, який посідає останнє місце у кваліфікації Ліги чемпіонів, скоротився до одного очка.

Склад БВБ все ще не повний, хоча Себастьєн Халлер повернувся з Кубку Африканських Націй як національний герой Кот-д’Івуару, але також травмований. Також бракуватиме Доніеля Малена, який розірвав свої заручини в Дортмунді три роки тому саме в ПСВ. Жадон Санчо, який посварився з “Манчестер Юнайтед” і в січні відправився в піврічну оренду без права повернення в “Боруссію”, отримає шанс в атаці. На новому місці він поки що марно шукає свою колишню форму, записавши на свій рахунок лише одну гольову передачу в п’яти стартових матчах.

На що ставити:

Обидві команди роблять ставку на атаку, при цьому ПСВ здатен приймати на своєму стадіоні навіть сильніших суперників. Але дортмундці продемонстрували надзвичайну стійкість у групі, вигравши в Мілані та Ньюкаслі, і не програють і в Ейндховені.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker