Остін Метьюз (TOR): забиває гол

UAbookmaker
16 Квітня, 2024
168 Погляди

Наш вибір: Остін Метьюз (TOR): забити гол

17.04.2024 01:37

Сьогодні може статися історичний момент. Лише вісім гравців в історії зуміли досягти позначки у 70 голів. Вейн Грецкі, Маріо Лем’є, Бретт Халл, Філ Еспозіто, Яррі Куррі….. Востаннє ця позначка була досягнута 31 рік тому, коли її подолали Олександр Могильний та Теему Селанне.

Це надзвичайний подвиг, і сьогодні його може здійснити Остін Метьюз. “Торонто” грає передостанню гру регулярного сезону у Флориді. З Торонто прилетіли натовпи вболівальників. Всі вони хочуть бути присутніми на цій знаменній події. Метьюз – найкращий стрілець нинішнього покоління. Через два роки (можливо) Олександр Овечкін поб’є абсолютний гольовий рекорд Грецкі….., але, ймовірно, він не буде насолоджуватися ним довго, тому що Метьюз знаходиться на шляху до його перевершення.

Торонто вже не може змінити свою позицію в таблиці. Їм протистоїть команда, що посідає третє місце в Атлантичному дивізіоні, і сьогоднішній суперник – “Флорида Пантерз”. Не можна вважати, що “Торонто” збереже своїх зірок. Сьогодні мова йде про розмінування території, попередній перегляд серії, яка буде в розпалі наступного тижня. Минулого року “Флорида” розгромила “Торонто” з рахунком 4:0 у двох матчах поспіль, і “Кленові листки” прагнуть реваншу. Метьюз, Нюландер і компанія, безумовно, гратимуть сьогодні на повну силу, але на етапі перемоги над суперником основна увага приділяється також індивідуальному успіху Метьюза. Команда буде працювати на нього, мова йде і про його успіх.

На що ставити: Метьюз – вбивця, вміння забивати голи демонструє весь сезон. Сьогодні він досягне історичного максимуму – 70 голів.

Впевненість: 6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker