Остапенко Я. – Калінська А.: 1

UAbookmaker
21 Лютого, 2024
176 Погляди

Наші поради: Остапенко Я. – Калінська А.: 1

21.02.2024 10:15

До початку цього сезону мало хто міг припустити, що однією з найкращих тенісисток стане латвійка Олена Остапенко. І справді, 26-річна тенісистка вже прорвалася на дев’яту сходинку світового рейтингу, вигравши 16 з 19 зіграних матчів і відсвяткувавши титули в Аделаїді та Лінці. Цікаво, що всі три її поразки сталися в матчах проти Вікторії Азаренко, яка стала свого роду заклятим ворогом у цьому сезоні.

На турнірі серії 1000 в Дубаї Остапенко зуміла обіграти Сі-Чжу Ван і Лулу Сун, вийшовши до восьмого кола після впевненої перемоги з рахунком 6-4, 6-3. У наступному раунді вона може зіграти проти 40-ї ракетки світу Анни Калінської, яка буде прагнути помститися за минулорічну поразку в Аделаїді.

Калінська, можливо, і засяяла цього року, вийшовши до чвертьфіналу Відкритого чемпіонату Австралії, але в іншому на неї чекає ще один значний результат. Минулого тижня вона вилетіла в першому колі від Кароліни Плішкової, а з вихідних грає в Дубаї, де їй довелося пройти кваліфікацію. Тож у неї залишилося чотири матчі на ногах.

На що ставити:

Остапенко перебуває у чудовій формі і наразі є п’ятою найкращою тенісисткою сезону згідно з рейтингом WTA Race. Вона підтвердить свою форму в матчі проти Калінської і вийде до чвертьфіналу.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker