Осака Н. – Плішкова К.: більше 20,5 геймів

UAbookmaker
15 Лютого, 2024
183 Погляди

Наша порада: Осака Н. – Плішкова Ка.: більше 20,5 геймів

15.02.2024 17:15

Кароліна Плішкова не перестає дивувати. Після майже безперервної боротьби протягом усього минулого сезону і початку цього року, вона відкрила друге дихання. Опустившись на 78-е місце у світовому рейтингу, минулого тижня в Клужі вона виграла свій перший трофей за чотири роки, в неділю ввечері прилетіла до Дохи і вже встигла провести три важкі трисетові баталії на турнірі в Катарі.

Загалом Плішкова виграла вісім турнірів поспіль і сім з них за сім днів, навіть незважаючи на важкий нічний переліт з Румунії до Катару, на який у неї не було навіть 24 годин. У четвер вона зіграє свій восьмий матч за вісім днів і кине виклик колишній першій ракетці світу Наомі Осаці, яку їй вдалося перемогти на початку сезону.

Осака не грала в теніс на найвищому рівні після повернення з декретної відпустки. До турніру в Досі вона програла три поспіль, і вихід до чвертьфіналу став для неї великою несподіванкою. Щоправда, її ситуацію полегшила Леся Цуренко, яка не вийшла на матч проти японки у восьмому колі.

На що ставити:

Перший матч сезону пройшов у трьох сетах. Плішковій не можна відмовити у відмінній формі перед наступним поєдинком і, перш за все, у відмінній боротьбі, завдяки якій вона перевернула поєдинки з Анною Калінською та Ліндою Носковою. Матч проти Осаки буде довгим, і вона знову буде змушувати себе до чергового бойового виступу. Незалежно від того, пройде вона далі чи програє, в матчі буде щонайменше 21 гейм.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker