Опава – Спарта Б: менше 2,5 голів у матчі

UAbookmaker
12 Квітня, 2024
168 Погляди

Наша порада: Опава – Спарта Б: менше 2.5 голів у матчі

12.04.2024 18:00

Через тиждень “Опава” зустрінеться зі “Спартою”. Після святкового кубкового матчу з командою А з Летни, якій сілезці програли 0:2 у півфіналі Кубка МОЛ при переповненому стадіоні, вони повертаються до реальності другої ліги поєдинком з командою В празької “Праги”. Після багатообіцяючого початку весняної частини сезону вони переживають кризу результатів, набравши два очки в чотирьох турах чемпіонату, і повільно починають занурюватися в рятувальні перегони. Команда не забиває голів, а якщо і забиває, то максимум один, лише “Кромержіж” менш продуктивний у змаганнях.

У кого, з іншого боку, немає проблем з продуктивністю, так це у резервної команди “Спарти”, яка цієї весни забила п’ятнадцять м’ячів у п’яти матчах і піднялася на восьме місце. Ігри молодих спартанців є видовищними, голи сиплються з обох боків поля, в середньому більше трьох за гру. Минулого разу юні спартаківці з Летни перемогли вдома Вишков з рахунком 5:3, а перед цим виграли 3:2 у Збройовки. У будь-якому випадку, тепер вони будуть долати одну з найсильніших оборон у змаганнях, яку вони вивчили ще восени, коли перша спільна гра закінчилася з рахунком 0:0.

На що ставити:

Ігрова філософія суперників абсолютно різна і гра в Опаві буде парадоксально важчою для гостей, ніж проти Вишкова чи Брно, які грають відкрито. Більше двох м’ячів у матчі не буде забито.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker