Олімпіакос – Астон Вілла: переможець Астон Вілла / кожна команда заб’є більше одного голу

UAbookmaker
9 Травня, 2024
17 Погляди

Наш вибір: Олімпіакос – Астон Вілла: переможець Астон Вілла / кожна з команд заб’є ТАК

09.05.2024 21:00

Матч-відкриття в Бірмінгемі завершився несподіваною перемогою “Олімпіакоса”, який після перемоги з рахунком 4:2 може стати другим в історії грецьким клубом, що вийшов до фіналу одного з трьох єврокубків.

Астон Вілла, схоже, задихається наприкінці сезону. Їм все ж вдалося вибити Лілль у чвертьфіналі після серії пенальті, але вони не виграли дві перемоги поспіль у Прем’єр-лізі і все ще не можуть святкувати кваліфікацію Ліги чемпіонів, яка знаходиться в межах їхньої досяжності. Проти “Олімпіакоса” “Вілла” провела жахливу гру, пропустивши перші два м’ячі після невдалого офсайду, потім, коли їм вдалося зрівняти рахунок 2:2, вони отримали третій гол з пенальті після гри рукою у білій клітинці, четвертий – після телеграфного пострілу в протилежний від воротаря кут. Пізніше Луїс також реалізував пенальті в кінці матчу.

Олімпіакос був клінічно точним у кінцівці, чотири з п’яти ударів по воротах завершилися взяттям воріт, а хет-трик зробив марокканський нападник Ель Каабі, який збільшив свій рахунок до восьми голів у семи матчах Ліги Конференцій. Втім, навіть перевага у два м’ячі може нічого не означати, адже “Олімпіакос” – фахівець із запеклих поєдинків. У восьмому раунді він програв 1:4 вдома тель-авівському “Маккабі”, але в матчі-реванші переміг 6:1 у додатковий час. У чвертьфіналі проти “Фенербахче” (вдома 3:2, на виїзді 0:1) їм навіть довелося дійти до серії пенальті.

На що ставити:

Астон Віллі потрібно забити мінімум два голи і не пропустити жодного, вони будуть робити ставку на атаку з самого початку. Олімпіакос буде відкривати вікна в обороні гостей. Це пропонує комбінацію перемоги гостей, коли обидві команди заб’ють.

Впевненість:

5/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker