Оломоуц – Тепліце: переможець Тепліце

UAbookmaker
3 Серпня, 2024
25 Погляди

Наші поради: Оломоуц – Тепліце: переможець Тепліце

03.08.2024 20:00

У суботу ввечері на стадіоні “Андров” зійдуться команди з різним настроєм. У той час як “Оломоуц” здобув чотири очки з плюсом у двох виїзних матчах, “Тепліце” після двох турів має нуль очок.

Сігма з новим тренером Томашем Яноткою перебуває на підйомі і залишає позаду невдалу весну. Команда грає активно, прямолінійно, а в особі Яна Клімента вони придбали висококласного нападника з Пльзеня, який підвищив продуктивність і конкуренцію. У Чеських Будейовіцах (2:0) він забив обидва голи, а на гарячому полі Лібереця (1:1) реалізував пенальті, з якого ганаки зрівняли рахунок.

Крім того, схоже, що “Оломоуц” може вирішити проблему між ключками власними силами, адже 19-річний Ян Коутний успішно дебютував у Ліберці в чемпіонаті. Він є одним з багатьох молодих гравців, яких Янотка успішно залучає до команди А ліги.

Тепліце зіграли два матчі, які могли скластися набагато краще, ніж вони склалися. Достатньо написано про химерну кінцівку в Градці Кралове (0:1), де “склярі” раділи переможному голу, а потім їх вкусило подвійне розчарування: спочатку його відкликання, а потім пропущений гол.

Домашня поразка 1:4 від “Спарти” була тоді дуже жорстокою, “Харуштяк” не насолоджувався зрівнянням рахунку навіть кілька хвилин, а “Тепліце” отримав два м’ячі в компенсований час. Але в цілому, дві поразки і повільно зростаючий тиск на результат, під яким ніколи не буває добре грати.

На що ставити:

В останніх дев’яти матчах “Оломоуц” лише одного разу обіграв “Тепліце” вдома, і тепер вони знову підтвердять свою роль невеликого фаворита.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

RABONAРобіть ставки на Rabona зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker