Оломоуц Б – Вишков: переможець Вишков

UAbookmaker
15 Березня, 2024
177 Погляди

Наші поради: Оломоуц Б – Вишков: переможець Вишков

15.03.2024 17:00

Достатньо було двох весняних турів, щоб відрив першої команди Вишкова скоротився до одного очка. Осінній півфіналіст спочатку не зміг підкорити захисну стіну новачка з Кромержіжа, де поступився 0:1, а потім вдома зіграв внічию 2:2 з Влашимі, що можна вважати перемогою, враховуючи хід матчу. Діалло забив на 90-й і 93-й хвилинах. Очко на останній хвилині дасть команді поштовх, після великих зимових змін команда поступово заспокоюється, а нові гравці звикають до неї.

Команда Б “Сігма” має усталений кістяк, але її склад не читається в залежності від того, чи доступні гравці з більш широкого складу першого дивізіону. У понеділковому матчі першого весняного туру молодша команда мала їх у своєму розпорядженні і вдома перемогла “Їглаву” з рахунком 3:0. З трьох бомбардирів (Сінгхатех, Фіала, Ізраель) лише один вийшов на поле в Простейові, і це була поразка 0:2. Оскільки команда А Оломоуца грає на цих вихідних, у резервному складі не буде багато підсилень.

На що ставити:

Незважаючи на перемогу над “Їглавою”, “Сігма” є найгіршою командою в змаганнях за результатами домашніх матчів. Вишков виграв обидві свої останні гри на нуль, тож міг би здобути першу весняну перемогу на стадіоні “Андрова”.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker