Озоріо Серрано М.К. – Гадецький О.: 1

UAbookmaker
14 Вересня, 2024
5 Погляди

Наш вибір: Озоріо Серрано М.К. – Гадецький О.: 1

15.09.2024 01:00

Двадцятидворічна колумбійська красуня Каміла Озоріо, яка наразі посідає 80-те місце в рейтингу, перебуває в досить непоганій формі. Після виступу в Парижі в липні, де вона дійшла до восьмого кола, вона зіграла на мексиканському турнірі в Монтерреї, де її зупинила у восьмому раунді суперфаворитка Емма Наварро. На Відкритому чемпіонаті США вона фінішувала в першому раунді під ракеткою комети Мірри Андрєєвої, але в Гвадалахарі вона викликала фурор і в останніх двох матчах здолала своїх фавориток Вероніку Кудерметову і Каміллу Рачімову.

Австралійка Олівія Гадецька, 152-а ракетка світу, спробує завершити свій шлях у дебютному півфіналі турніру WTA. Вона пройшла кваліфікацію в Гвадалахарі і вже зіграла п’ять матчів. Під час них вона демонструвала відмінні результати, і дуже цінним скальпом для неї є перемога над Даніель Коллінз з восьмого раунду, хоча американка трохи бореться з падінням форми. А от у чвертьфіналі проти італійки Тревізан їй довелося пройти три сети.

На що ставити:

Камілі Озоріо доведеться нелегко в мексиканському півфіналі. Однак у порівнянні з Гадецкі вона набагато краще відшліфована на топових покриттях і демонструє кращі результати в довгостроковій перспективі, що неодмінно позначиться на австралійці в її першому півфіналі. У протистоянні молодих тенісисток колумбійка вийде до фіналу і загасить сяючу комету цього турніру.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker