Німеччина – Латвія: менше 5.5 голів

UAbookmaker
14 Травня, 2024
60 Погляди

Наша порада: Німеччина – Латвія: менше 5.5 голів

15.05.2024 16:20

У середу вдень в Остраві в матчі групи B на чемпіонаті світу з хокею з шайбою зіграють Німеччина та Латвія. Обидві команди вийдуть на поле з абсолютно різним настроєм.

Латвія захищає свою сенсаційну бронзову медаль минулого року і ще не зазнала поразки в трьох стартових матчах. Команда, до складу якої входять сімнадцять гравців з минулорічного успішного складу, перемогла Польщу (5:4) та Францію (3:2) після додаткового часу. У вівторок команда голкіпера “Коламбуса” Мерзлікіньша відігралася сповна, перемігши Казахстан з рахунком 2:0. Латвія зараз посідає друге місце в таблиці, відстаючи від Швеції на сім очок, і знаходиться на шляху до раундів на виліт.

Німці також хотіли б взяти участь, але після стартової перемоги над Словаччиною 6:4 вони зазнали поразки 1:6 від США та Швеції. Хоча Німеччина була явним аутсайдером у цих іграх, ймовірно, очікувалося, що вони зможуть забити більше двох разів за 120 хвилин. Особливо з такими форвардами, як Петерка (Баффало) та Штурм (Сан-Хосе) у складі. Обидва поки що мовчать у чемпіонаті.

На що ставити:

Німеччина вийде на гру в ролі невеликого паперового фаворита, і їй вкрай необхідно забивати. Але їм доведеться нелегко протистояти латвійцям, які більше налаштовані на оборону. Замість красивого хокею очікуйте на велику битву, в якій, ймовірно, буде не надто багато голів. Три, чотири, два і чотири – саме стільки голів було забито в останніх чотирьох зустрічах. Навіть у Вітковіце не повинно бути більше п’яти.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker