Німеччина – Казахстан: Німеччина/+4.5 голи

UAbookmaker
17 Травня, 2024
55 Погляди

Наша порада: Німеччина – Казахстан: Німеччина/+4.5 гола

17.05.2024 16:20

Збірна Німеччини зіграла якнайкраще, щоб вийти до чвертьфіналу Чемпіонату світу з хокею. Хоча вони програли 1:6 Америці та Швеції, їм вдалося обіграти сильну Словаччину 6:4 і розгромити чинних бронзових призерів з Латвії 8:1. Латвійці дуже добре виступали на турнірі аж до гри з німцями і зуміли здобути три перемоги (або після овертайму, або в основний час).

У наступному матчі Німеччина зустрінеться з Казахстаном, проти якого вони підтвердять свою роль сильного фаворита. Казахи вийшли до групи в Остраві з перемоги над Францією, але в наступних зустрічах програли. Особливо важливим для них буде протистояння з Польщею, проти якої вони, швидше за все, зіграють вирішальний матч за вихід до Вищого дивізіону чемпіонату світу.

Хоча німці мали певні проблеми в захисті на турнірі, вони блищать, коли справа стосується їхнього нападу. У чотирьох іграх вони пропустили 17 м’ячів, але забили 16 з них. Тому ми можемо очікувати багато голів і у ворота Казахстану.

На що ставити:

Востаннє Німеччина грала з Казахстаном два роки тому і виграла з рахунком 5:4. Німці можуть зробити значний крок до виходу в чвертьфінал проти казахів, і вони зроблять це в п’ятницю, здобувши перемогу. Їх перемогу можна рекомендувати в поєднанні з більшою кількістю забитих м’ячів.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker