Нідерланди – Іспанія: 2-й тайм Нідерланди -2.5

UAbookmaker
29 Липня, 2024
27 Погляди

Наші поради: Нідерланди – Іспанія: 2-й тайм Нідерланди -2.5

30.07.2024 14:00

У третьому турі групового етапу зійдуться старі знайомі, які змагалися на грудневому чемпіонаті світу та на нещодавній олімпійській кваліфікації в Іспанії, де чеські гандболістки марно намагалися пройти далі. Голландці виграли обидва матчі (29:21, 27:26) і повинні взяти гору і в Парижі.

Іспанці програли обидва стартові матчі і в обох були фаворитами. Вони відкрили Олімпіаду нищівною поразкою 18:29 від Бразилії, яку до цього перемагали шість разів поспіль. Потім вони програли 21:26 Анголі, яку вони принизили 22:21 у відбірковому турнірі безпосередньо перед турніром. Проблема Іспанії в атаці, вони змогли забити більше десяти м’ячів лише в одному таймі, потім у другому таймі проти Анголи вони повністю провалилися в атаці і скоротили відставання до шести м’ячів після перерви. Помітна відсутність півзахисниці Алісії Фернандес, яка отримала травму напередодні турніру.

Голландці мають більш досвідчений і якісний склад, який показав кращі результати, ніж іспанці, на останніх великих змаганнях. У них є чотири гравці, які забили понад 600 голів за збірну, але наступне покоління вже дає про себе знати. На відміну від іспанців, вони перемогли Анголу (34:31) і зіграли відносно рівну гру з господарями чемпіонату – Францією (28:32), але загалом вони набагато продуктивніші, а їхня атакувальна гра варіативна.

На що ставити:

Іспанці спочатку трималися в перших двох поєдинках, але поступово збавили оберти і явно програли другі тайми (8:14, 6:12). Аналогічно буде і з голландцями.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker