Нью-Джерсі – Юта: Юта більше 2.5 голів

UAbookmaker
14 Жовтня, 2024
9 Погляди

Наш вибір: Нью-Джерсі – Юта: перемога Юти більше 2.5 голів

14.10.2024 19:07

Юта дуже приємно дивує на старті нового сезону. Наступник Арізони демонструє на старті регулярного чемпіонату 2024/25 чудовий атакувальний хокей, завдяки якому вона виграла всі три зіграні матчі і поки що є однією з найкращих команд у змаганнях. Після ігор проти Чикаго, Айлендерс і Рейнджерс команда має дуже високий показник – 16:11.

Ключовим моментом для Юти є те, що молодий напад чудово працює. Ділан Гюнтер забив п’ять шайб, Клейтон Келлер має шість очок, а Логан Кулі та Баррет Хейтон – по п’ять. Нова організація НХЛ компенсує той факт, що Коннор Інгрем проводить не найкращий сезон у воротах і його відсоток відбитих шайб нижче 88%.

У наступній грі “Юта” приймає “Нью-Джерсі”, який після двох перемог над “Баффало” і переїзду в США трохи погіршив свою оборону. Чотири рази “Дияволи” забили у ворота “Торонто” і тричі у ворота “Вашингтона”. Хоча “Нью-Джерсі” може бути задоволений початком сезону, оскільки має три перемоги з чотирьох ігор, захисна сторона м’яча була не такою хорошою, як хотілося б “Дияволам”. І це може стати проблемою в грі проти атакувальної “Юти”.

На що ставити:

Досі “Юта” забивала щонайменше п’ять голів у всіх трьох матчах. У грі проти “Нью-Джерсі” буде досить багато, якщо вони заб’ють тричі, що явно в межах можливостей молодого нападу.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker