Ньюкасл – Тоттенгем: 2

UAbookmaker
13 Квітня, 2024
167 Погляди

Наші поради: Ньюкасл – Тоттенгем: 2

13.04.2024 13:30

Перемога над “Фулхемом” (1:0) наблизила “Ньюкасл” до шостого місця з різницею всього в два очки, а три перемоги в попередніх п’яти матчах дають надію на успішне завершення сезону. Втім, “Тоттенгем” також святкував перемогу в минулому турі, обігравши “Ноттінгем” з рахунком 3:1 і перемістившись до четвірки лідерів.

Для “Ньюкасла” участь у будь-якому єврокубку буде вважатися досягненням. Не дивно, адже він все ще не може розраховувати на низку травмованих гравців до кінця сезону, і його продовжує переслідувати невизначеність щодо Сандро Тоналі, якому загрожує тривалий термін ув’язнення, і він все ще втрачає шанси на кубкові місця.

Ситуація в “Тоттенхемі” набагато веселіша. Шпори нарешті випередили Астон Віллу, і хоча у них однакова кількість очок, матч у запасі дає їм велику перевагу. Окрім довготривалих травмованих, у гостей бракуватиме лише Річарлісона, і саме повернення більшості основних гравців до складу є причиною того, що “Тоттенхем” виграв чотири з останніх шести матчів чемпіонату.

На що ставити:

“Тоттенгем” виграв лише один з останніх шести виїзних матчів (1-3-2), але це був найважливіший матч проти “Астон Вілли” (4:0). Натхненні підйомом до першої четвірки, гості також виграють у виснаженого та втомленого суперника.

Довіра:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker