Ньюкасл – Вест Гем: +2.5 гола

UAbookmaker
30 Березня, 2024
170 Погляди

Наш вибір: Ньюкасл – Вест Гем: Голи: +2,5

30.03.2024 13:30

В останні вихідні перед національною перервою “Ньюкасл” виконав свої кубкові обов’язки, а їхньою останньою зустріччю в чемпіонаті стала поразка від “Челсі” з рахунком 2:3. Вест Гем, з іншого боку, приймав Астон Віллу, з якою розійшовся миром (1:1) також через те, що VAR не зарахував два голи.

“Ньюкасл” програв два з трьох останніх матчів чемпіонату, і його боротьба за єврокубки залишається складною, оскільки він входить у цей тур на 10-му місці. Незважаючи на нещодавні проблеми, “Ньюкасл” все ще може похвалитися солідною домашньою статистикою в чемпіонаті (9-2-3), а нещодавня перемога над “Вулвз” (3:0) поклала край чотириматчевому домашньому очікуванню трьох очок (і чистого аркуша). До цього “Сороки” пропустили 12 голів у чотирьох матчах.

“Вест Гем” у цьому сезоні нестабільно виступає на полі суперника (6-2-6), а в останній зустрічі на чужому стадіоні обіграв “Евертон” з рахунком 3:1. Однак це була єдина перемога в попередніх шести виїзних матчах (1-1-4), в чотирьох з яких “молотобійці” не забили жодного гола. Тепер вони сподіваються, що їхня ситуація починає змінюватися на краще.

На що ставити:

Останнім часом матчі “Ньюкасла” притягують голи, як магніт. Окрім того, що в кожному з останніх десяти матчів було забито щонайменше три м’ячі, в дев’яти з них було відзначено щонайменше чотири влучних удари. Результат першої зустрічі (2:2) свідчить про те, що так буде і надалі.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker