Норрі К. – Надаль Р.: 2

UAbookmaker
18 Липня, 2024
34 Погляди

Наш вибір: Норрі К. – Надаль Р.: 2

18.07.2024 14:30

Рафаель Надаль готується до своїх останніх Олімпійських ігор і дуже добре виступає у шведському Бастаді. На своєму першому турнірі за майже два місяці він виграв стартовий раунд в одиночному розряді у Лео Борга у двох сетах і вже виграв два матчі в парному розряді разом з Норою Каспер Рууд, причому пара пройшла до півфіналу.

В одиночному розряді на колишню першу ракетку світу Кемерона Норрі, який цього року може попрощатися з кар’єрою, чекає поєдинок з британцем Кемероном Норрі. Можливо, він і перебуває у розквіті сил, але його результати в цьому сезоні були вкрай непослідовними і викликали велике розчарування. Крім того, не можна забувати, що він гравець на бетонному покритті, що є великою перевагою для Надаля, який навіть пропустив трав’яну частину сезону, щоб мати можливість чесно тренуватися на своєму улюбленому ґрунті.

На що ставити:

Надаль був би аутсайдером проти Норрі на будь-якому іншому покритті за нинішніх обставин. Але він грає на ґрунті, а результати Норрі в останні місяці були дуже поганими. Він не зможе розвинути свою перемогу над словаком Коваликом і програє Надалю.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker