Норвегія – Чехія: кожна команда забиває по голу – ТАК

UAbookmaker
20 Березня, 2024
177 Погляди

Наш прогноз: Норвегія – Чехія: кожна з команд заб’є – ТАК

22.03.2024 18:00

Збірна Чехії проведе першу зустріч під керівництвом Івана Гашека і, судячи з номінації, у найближчих матчах проти Норвегії та Вірменії на неї чекає чимало випробувань.

Досвідчений тренер запросив до складу свіжу кров, яка виглядає досить симпатично. У будь-якому випадку, Гранац, Влчек, Сульц, Юрасек або Ярош заслуговують на номінацію і можуть привнести нову динаміку в команду. З іншого боку, тріо Брабец, Кухта і Куфаль, які минулого разу порушили внутрішні правила збірної, залишилися поза грою. Але це був правильний хід керівництва команди, журналісти ставили б одні й ті ж питання знову і знову, і збірна не мала б перерви для підготовки. З іншого боку, Антонін Барак, який має гольовий потенціал, отримає новий шанс, а це саме те, що потрібно команді.

Позитивною новиною є і той факт, що і Гложек, і Шик стартували в останньому турі Бундесліги, а гравці ліги Читіл і Чорі також перебувають у бомбардирській формі. Таким чином, збірна буде небезпечною і добре оснащеною з точки зору сили в майбутньому. Гірше буде ззаду, де є кілька гравців, які борються з формою. Зелений, Голеш або Крейчі переживають не найкращий період, і їхня номінація не є добрим сигналом для інших, які виступають краще. Тим часом, захист повинен буде конкурувати з одним з найкращих нападників сучасності Ерлінгом Халандом.

Норвегія вибухнула у відборі до Євро, тож у команді почалася зміна поколінь. Серед польових гравців немає жодного старшого за тридцять років, і лише воротар Нюланд порушує вищезгадану тенденцію. У будь-якому випадку, Норвегія має в своєму розпорядженні чудову команду, повну зірок. Окрім феноменального Халанда, є нападники Сорлот і Ларсен з Іспанії, капітан Одегаард, який бореться за титул з “Арсеналом”, а Оскар Бобб з “Манчестер Сіті” значно виріс у цьому сезоні. Можливо, трохи слабкіше в захисті, але Райерсон з Дортмунда чи Аджер з Брентфорда – також відомі імена з відмінною якістю гри.

Норвегія не перебуває під тиском і може грати абсолютно розслаблено, а це означає, що вони будуть атакувати, щоб відправити хоча б маленьке вибачення своїм уболівальникам. Крім того, чехи грали переважно в атаку, тому це може бути гра, в якій не буде бракувати голів.

На що ставити:

Захищати гарматний “Хааланд” – складне завдання для будь-якого захисту в світі, і цього разу команда тренера Гашека дізнається про це. З іншого боку, набирає форму Патрік Шик та інші атакувальні гравці чеської команди, а це означає, що гості також заб’ють голи. Обидві команди заб’ють, спробуйте зробити ставку на матч в BetBuilder.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker