Ноймаєр Л. – Форейтек Я.: 1

UAbookmaker
22 Березня, 2024
173 Погляди

Наша порада: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Йонаш Форетек вперше з грудня минулого року вийшов до чвертьфіналу турніру ATP Challenger Tour. Він успішно пройшов кваліфікацію в хорватському Задарі, а в основній сітці впорався з двома важкими трисетовими матчами. З цими відносно пристойними результатами 421-й гравець світу вийде на п’ятничний поєдинок з австрійцем Лукасом Ноймайером, який посідає на 200 місць вище в рейтингу, і буде паперовим фаворитом цього протистояння.

В останні роки Форейтек багато страждав від проблем зі здоров’ям. Кожного разу, коли він, здавалося, нарешті набирав форму, його завжди підстерігала невдача у вигляді травми. Природно, що через це його форма зникала, і чеський тенісист фактично весь час починав з нуля. Природно, це відбивається і на результатах, якими колишня перша ракетка світу серед юніорів вкрай незадоволений.

Австрієць Ноймаєр зіграє свій другий чвертьфінал у березні. Вперше він увірвався до вісімки найсильніших на бетоні на Тенеріфе. Тепер він грає на глині, яка є навіть його улюбленим покриттям. І це підтвердилося в Задарі, де він у восьмому раунді здолав Домініка Тіма 6:2, 6:1. Хоча Тім вже давно не грає так, як раніше (після травми зап’ястя він втратив свою головну зброю – нищівний форхенд), це був чудовий скальп для Ноймайера.

На що ставити:

Лукаш Ноймаєр провів у Задарі два матчі, в яких переміг обох своїх суперників. Форейтек, з іншого боку, провів трисетові битви, і йому дещо пощастило, що він пройшов до чвертьфіналу. Австрійський тенісист підтвердить свою роль невеликого фаворита і вийде до півфіналу.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker