Мюррей А. – Менсік Я.: 2

UAbookmaker
21 Лютого, 2024
180 Погляди

Наш вибір: Мюррей А. – Менсік Я.: 2

21.02.2024 14:00

Британцю Енді Маррею цього сезону доводилося нелегко. Колишня перша ракетка світу чекав на свою першу перемогу у 2024 році аж до вівторка, коли у Досі, Катар, він обіграв Александра Мюллера з рахунком 6:1, 7:6. До цієї зустрічі Маррей програв усі чотири свої матчі на турнірах.

У не дуже гарному настрої він зіткнеться з Якубом Менсіком, який стане свідком зіткнення поколінь. У той час як Маррею вже 36, Меньшикову ще тільки 18. Але він вже демонструє, що є великим талантом у чоловічому тенісі, і працює над тим, щоб увійти до світової еліти 100.

У цьому сезоні Менсик дійшов до фіналу Челленджера в Канберрі та півфіналу Челленджера в Манамі. На Відкритому чемпіонаті Австралії він успішно пройшов кваліфікацію і вийшов до другого кола, де у п’яти сетах поступився фавориту турніру Хуберту Хуркачу, обійшовши Дениса Шаповалова. У Досі він у двох сетах переміг іспанця Давидовича Фокіну, який вважався фаворитом матчу.

На що ставити:

З точки зору форми, Менсик у кілька разів кращий. Маррей все ще має свої якості, але вік не зупинити, і поки що це був жалюгідний сезон для нього. Чеський тенісист вийде до чвертьфіналу в Досі.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker