Мюррей А. – Мачац Т.: Мачац Т./-40,5 гему

UAbookmaker
2 Липня, 2024
40 Погляди

Наш вибір: Мюррей А. – Мачац Т.: Мачац Т./-40,5 самоцвітів

02.07.2024 17:45

У вівторок на Центральному корті також відбудеться третій матч з чеським слідом. Після Маркети Вондроушової та Віта Копржіва на корт вийде Томаш Мачач, який зіграє з Енді Марреєм. Мачачу вдалося перемогти його в обох матчах у Марселі та Маямі цього року. Хоча це домашній турнір Великого шолома для Маррея, цього разу Мачач є явним фаворитом.

Хоча єдиний турнір Мачача цього року відбувся на траві в Галле, Німеччина, де він двічі програв 4:6 Артуру Фільсу з Франції, він демонструє великий прогрес цього року. На його рахунку кілька цікавих перемог, в тому числі фінал у Женеві, і наразі він посідає 39 місце у світовому рейтингу. Серед його досягнень також чвертьфінал Мастерсу в Маямі або третє коло Ролан Гаррос та Відкритого чемпіонату Австралії.

Зазвичай Маррей був би фаворитом на трав’яному покритті, але ці обставини далекі від нормальних. Мюррей переніс операцію з видалення кісти на хребті після турніру в Queen’s в Лондоні менше двох тижнів тому. Хоча це не була серйозна процедура, для професійного спортсмена така операція означала б деякий час поза кортами. Однак Маррей цього року йде на пенсію і хоче зіграти на Вімблдоні. І хоча від нього не можна очікувати якихось блискучих результатів, він робить все можливе, щоб почати грати у Всеанглійському клубі.

На що ставити:

Хоча Маррей намагається готуватися і добре почувається на тренуваннях, він точно не на 100%. Мачац скористається цим і переможе Маррея. Досить цікаві коефіцієнти тоді поєднуються з іграми, наприклад, що він зіграє менше 40 геймів.

Впевненість:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker