Монца – Фрозіноне: 2

UAbookmaker
19 Травня, 2024
59 Погляди

Наші поради: Монца – Фрозіноне: 2

19.05.2024 15:00

Фрозіноне в минулому турі зазнав поразки від Інтера (0:5), чим перервав багатообіцяючу шестиматчеву безпрограшну серію (1-5-0), і його захоплива боротьба за порятунок ще не закінчилася. Більше того, після перемоги “Удінезе” в понеділок, до початку туру їх відділяє лише кращий рахунок, а виїзд до “Монци”, яка минулого разу програла у Флоренції (1:2), буде нервовим.

Зазвичай “Монца” була б сильнішою за “Фрозіноне”, але, враховуючи, що вони не вигравали після березневого трансферного вікна (0-3-4), не можна говорити про те, що вони перебувають у чудовій формі. Тренер Палладіно, який залишає посаду, може офіційно і не дозволяє своїм гравцям опускати руки, але в їхніх головах явно вже більше місяця панує відпустка.

Фрозіноне зберіг чистий аркуш в обох своїх попередніх виїзних матчах (“Емполі”, “Торіно”), але навіть це не змінило того факту, що гості залишаються єдиною командою, яка не виграла на полі суперника в цьому сезоні (0-7-11). Підопічним Еусебіо Ді Франческо було б вкрай корисно перервати цю невтішну серію з останньої спроби.

На що ставити:

Дві чисті перемоги в попередніх виїзних матчах та ніж біля горла у вигляді неминучої загрози вильоту повинні змусити “Фрозіноне” зробити останню спробу здобути свої перші три очки на виїзді.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker