Мл. Болеслав – Литвинов: 2

UAbookmaker
16 Лютого, 2024
180 Погляди

Наші поради: Ml. Пан Болеслав – Литвинов: 2

16.02.2024 17:30

Вітковіце повернувся додому після трьох поспіль виїзних матчів з рекордом у дві перемоги та одну поразку. Команда здобула обов’язкові перемоги в Кладно, але, як і очікувалося, поступилася лідеру Пардубіце.

Ml. Болеслав – Литвинов: 2. Господарі поля не змогли виграти вирішальну битву у середу у Варах (1:4), тож поразка означає, що для Болеслава, швидше за все, боротьба за чемпіонство після регулярного чемпіонату завершилася. Вони вже відстають від 12-го місця, яке займає “Пльзень”, на 11 очок, а це дуже багато. Відрив від відчайдушного Кладно також здається достатнім. Керівництво клубу може починати працювати над наступним сезоном, а також залучати молодих гравців, яким можна буде надати більше простору в майбутніх поєдинках. Межею команди була погана кінцівка всього сезону, наразі команда не дотягує навіть до середнього показника у два забиті м’ячі за гру.

Так чи інакше, форма “Литвинова” теж не ідеальна, але команда продовжує боротися за найкращу з можливих посівних місць у плей-офф. У середу “Хіміки” зуміли вирвати очко з гри, в якій вони вже програвали 1:5, продемонструвавши чудову гру, яка могла б дати їм старт. У цьому сезоні їм вже двічі вдалося обіграти Болеслав з великим відривом, і правда в тому, що це були домашні матчі. У Болеславі, з іншого боку, домінували фігуристи. Різниця в результативності між двома командами драматична: гості забили на 50 шайб більше, ніж господарі.

На що ставити:

Перемога “Литвинова” варта того, враховуючи різні турнірні позиції двох команд. Мотиваційний елемент також грає на руку гостям. Окрім двійки, можна було б спробувати зарахувати подвійну перемогу Литвинова, або, можливо, очко Ніколаса Глави.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

1XBETРобіть ставки на 1xbet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker