Млада-Болеслав – Оломоуц: 1

UAbookmaker
1 Березня, 2024
175 Погляди

Наші чайові: Млада-Болеслав – Оломоуц: 1

01.03.2024 17:30

Господарі поля “Млада Болеслав” все ще ведуть боротьбу за дванадцяту путівку до плей-офф. Вони відстають від “Карлових Вар” лише на чотири очки. В останніх чотирьох матчах “Бруслари” здобули три перемоги і поступилися лише лідируючому “Пардубіце”. У вівторковому турі вони виграли 5:3 у “Пльзеня”. Роберт Лантоші, найкращий гравець цього сезону, знову відзначився, віддавши три чудові гольові передачі. Ще місяць тому це було абсолютно немислимо, сьогодні Болеслав після остаточного порятунку і з дуже хорошими показниками може реально думати про плей-офф.

Гості з Оломоуца посідають десяте місце в таблиці Екстраліги. Вони на три очки відстають від дев’ятого “Градця” і на чотири – від восьмого “Вітковіце”. Після заслуженої перемоги в Градці з рахунком 4:2 “Мора” приймала вдома “Ліберець”. Вони вели 2:0, але потім випали з гри, і “Білі тигри” переломили хід поєдинку – 5:2. Ганаки, як і в цілому в сезоні, не були успішними в більшості, яку вони змарнували п’ять разів у грі з Ліберцем. Мора найгірше в усьому чемпіонаті реалізовує чисельну перевагу. Оломоуц повинен добре попрацювати над цією грою в плей-офф.

На що ставити:

Якщо “Болеслав” виграє з різницею в три очки, а “Карлові Вари” програє “Спарті”, то “Брусларі” перед останнім туром стануть на одне очко ближче до “Енергії”. Також через хорошу результативність в останніх іграх ми обираємо перемогу господарів.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker