Млада Болеслав – Оломоуц: Кількість голів у матчі/менше 5

UAbookmaker
18 Вересня, 2024
1 Погляди

Наш вибір: Млада Болеслав – Оломоуц: Кількість голів у матчі/менше 5

18.09.2024 17:30

Домашня команда “Млада Болеслав” хоче забути про невдалий минулорічний сезон. Влітку вони придбали кілька цікавих гравців (Фурч, Лакатош, Реконен, Бухтеле та Мозес). Щоправда, останній пропустить значну частину цього сезону через травму. Найбільшою втратою для “Бруслара”, безумовно, є відхід їхнього найкращого гравця минулого сезону Роберта Лантоса до “Лібереца”. Під час підготовки центральночехи регулярно чергували перемоги та поразки, але надійність їхніх суперників не була великою. Якщо Болеславу не вдасться суттєво покращити слабку атакувальну гру з минулого сезону, то їхній очковий доробок буде сильно залежати від гри Домініка Фурха.

Гості з Оломоуца, як завжди, не зробили серйозних змін у міжсезоння. На місце Яна Бамбули прийшов Петр Фрідріх з “Вітковіце”. Мора отримала підсилення у вигляді Матея Маховського, який не дуже вдало провів минулий сезон. Мора провела досить хорошу підготовку, програвши лише дві гри з восьми. Цього року Оломоуц продовжить покладатися на компактність і давню згуртованість своєї команди. Найважливішим питанням буде продуктивність, як і у випадку з “Криголамами”.

На що ставити:

Обидві команди в минулому сезоні були одними з найгірших в атаці в лізі. Ми не можемо очікувати швидкого покращення з обох сторін, тому ми обираємо меншу кількість забитих м’ячів у матчі.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker