Мл.Болеслав – Трансінвест: перемога Болеслава/менше 3.5 голів у матчі

UAbookmaker
25 Липня, 2024
8 Погляди

Наша порада: Мл.Болеслав – Трансінвест: перемога Болеслава/менше 3.5 голів у матчі

25.07.2024 18:00

Млада Болеслав повертається до єврокубків після п’яти років, де вони виступали сім разів з 2011 року, але жодного разу не посіли там жодного призового місця, фінішувавши або першими (3 рази), або другими (4 рази).

Центральночехи не дуже вдало розпочали гру в четвер, поступившись 0:2 у першому турі чемпіонату Чехії в Яблонці, де вони завершили гру вдев’ятьох без дискваліфікованого дуету Сакала-Сухий. Так з’явилися чутки, що Давід Голоубек стане першим тренером, якого звільнять. Під його керівництвом “Болеслав” потрапив до Ліги Конференцій, але весняний провал “Словацко” дуже допоміг. Загалом, Голоубек нікуди не просунув команду, а минулорічній кометі Кушею не знайшлося місця в його системі. Незважаючи на зміну власника клубу, команда не змогла адекватно підсилитися, в оборону прийшли Кралік і Пулол, з якими навесні “Будейовіце” ледь не впали. Тим не менш, “Болеслав” – явний фаворит другого раунду.

Трансінвест – абсолютний новачок кубка. Клуб існує лише два з половиною роки і потребував дозволу УЄФА для участі в Лізі Конференцій. Він кваліфікувався до неї як переможець Кубка Литви, і наразі посідає місце на одне очко вище у чемпіонаті, який грається у зворотному порядку. Його проблема – захист, 34 пропущених м’ячі в 23 турах – не така вже й страшна цифра, але це найвищий показник у литовській лізі, де голів, як правило, небагато. З іншого боку, він забиває в середньому по голу за гру. Іноземний легіон складається переважно з японців (4) та бразильців (3).

На що ставити:

Між чеською та литовською лігами є різниця в результативності, яка, незважаючи на дискомфорт Болеслава, обов’язково відобразиться на результаті. У будь-якому випадку, не чекайте розгромної перемоги чеської команди, поставте на фору менше чотирьох м’ячів у матчі.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

BETWINNERРобіть ставки на Betwinner зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker