Мл.Болеслав – Пакші: кожна команда заб’є – ТАК

UAbookmaker
22 Серпня, 2024
16 Погляди

Наш прогноз: Мл.Болеслав – Пакші: кожна з команд заб’є – ТАК

22.08.2024 18:00

Чеський футбол восени може мати чотирьох представників у групах, якщо так складеться, що “Млада Болеслав” триматиме владу в своїх руках.

У вихід “Центральної Богемії” до Конференц-ліги мало хто вірив, але підопічним тренера Голубека весь цей час був прихильний жереб. В останньому турі “Млада Болеслав” була на краю прірви, але в матчі з “Беер-Шевою” зробила малопомітний поворот з 0:2 до 4:2, завдяки тому, що матч-реванш проходив на нейтральному полі в Болгарії.

Цього разу клуб з міста машин зустрінеться з угорським суперником, який не належить до “важковаговиків”. “Паксі” не є заможним клубом, як “Ференцварош” чи “Академія Пушкаша”, і в його складі немає жодного співвітчизника. Це повинно влаштовувати господарів, суперник не буде виділятися силою або швидкістю, суперник одним словом іграбельний.

Болеслав показав в останніх протистояннях, що команда набирає обертів в кінцівках, забивши 10 м’ячів в 3 іграх, як завжди Василь Кушей повинен стати тим, хто зробить різницю. У будь-якому випадку, це величезний мотиватор для всього клубу, від талановитої молоді до ветерана Матейовського, який має шанс знову зіграти в єврокубковій групі в своєму прощальному сезоні.

Пакш також хотів би потрапити в Європу, і обопільна дуель обіцяє голи. Угорський клуб з самого початку сезону був налаштований на атаку, залишившись без голів у своєму єдиному змагальному матчі в попередньому раунді Ліги Європи проти “Хунедоари”. Команда перебуває у схожій ситуації з “Болеславом”: попереду все гаразд, але з прогалинами ззаду.

На що ставити:

Обидві команди люблять атакувати, але час від часу забувають про оборону. Це повинно підтвердитися в цьому матчі, і голи посипляться з обох сторін. Інша можливість – номер один, обидві команди грають набагато краще вдома, ніж на виїзді.

Довіра:

8/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

IVIBETРобіть ставки на Ivibet зі 100% бонусом на перший депозит!!
Автор UAbookmaker