Менсик Я. – Попирін А.: 1

UAbookmaker
22 Липня, 2024
30 Погляди

Наші поради: Менсик Я. – Попирін А.: 1

22.07.2024 16:30

Якби цей матч проходив на будь-якому іншому покритті, вибір на користь Олексія Попиріна був би однозначним. Австралієць перебуває в пристойній формі, а Якуб Менсик, з іншого боку, в останні тижні виступає не дуже переконливо.

Але Умаг грається на грунті, де у Попиріна вже давно не все гаразд. У цьому сезоні він виграв лише два з восьми матчів, а минулого тижня зазнав дуже несподіваної поразки в першому колі в Гамбурзі, де не зміг впоратися з французом Уго Бланше. Після результатів трав’яних турнірів це стало великим розчаруванням для австралійського тенісиста.

Вісімнадцятирічний Менсик показав хорошу форму на ґрунті в Мадриді, де обіграв Янніка Ганфмана та Григора Димитрова. Але потім він отримав травму, пропустив третє коло, і втрата ігрового темпу стала очевидною під час трав’яної частини сезону, протягом якої він дійшов до чвертьфіналу на Майорці, але в інших матчах програв.

На що ставити:

Менсик краще грає на глині, ніж Попирін. Незважаючи на те, що він дуже молодий і ще не має такої стабільної гри, Попирін цього року боровся на цеглі. Чеський тенісист, безумовно, має всі шанси виправдати паперові очікування.

Впевненість:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker