Менсик Я. – Болт А.: Болт виграє сет – так

UAbookmaker
17 Липня, 2024
31 Погляди

Наш вибір: Менсик Я. – Болт А.: перемога Болта в сеті – так

16.07.2024 19:40

Якуб Менсик проведе трав’яну частину сезону в Ньюпорті, США, де цього тижня відбудеться турнір ATP 250. Вісімнадцятирічний чеський талант зіграє проти старшого на тринадцять років Алекса Болта.

Менсик займає 79-е місце в рейтингу, що робить його фаворитом в очах букмекерів. Уродженець Простейова привернув до себе найбільшу увагу на початку року в Досі, де він зіграв свій перший фінал ATP. У Катарі він переміг таких тенісистів, як Енді Маррей, Андрій Рубльов і Гаель Монфіс.

Останні кілька місяців були для Менсіка слабшими. У якийсь момент він навіть пішов на серію з чотирьох поразок поспіль. Покращення настало перед Вімблдоном на Майорці, де він здобув дві перші в кар’єрі перемоги на трав’яному покритті і дійшов до чвертьфіналу. Потім у Лондоні він не зміг втримати перевагу 2:0 у першому раунді над казахстанцем Бубликом у першому сеті.

Наразі Болт посідає 210 місце в рейтингу, і йому довелося пройти кваліфікацію в Ньюпорті. Він не програв жодного сету в поєдинках проти південнокорейця Хона та місцевого тенісиста Крюгера. Цього року він вже провів 23 матчі на траві, вигравши 20 з них. У березні він домінував на двох турнірах ITF на зеленій траві. Наприкінці липня він пройшов кваліфікацію Вімблдону і вилетів у першому раунді від норвезького фаворита Рууда, дев’ятого гравця світового рейтингу.

На що ставити:

Швидка трава може значною мірою стерти якісні відмінності. Болт відчуває себе на ній як риба у воді завдяки своїй подачі, тоді як Менсик отримує перший досвід на цьому покритті. Крім того, австралієць вийде на матч більш розкутим, і цілком може покласти око на скальп фаворита. Болт повинен взяти як мінімум сет.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

22BETРобіть ставки на 22bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker