Медведєв Д. – Сіннер Ж.: Сіннер Ж./+19,5 геймів

UAbookmaker
29 Березня, 2024
170 Погляди

Наш вибір: Медведєв Д. – Сіннер Ж.: Сіннер Ж./+19,5 геймів

29.03.2024 20:00

У півфіналі турніру серії “Мастерс” в Маямі відбудеться дуже привабливе протистояння між Даніїлом Медведєвим і Янником Сіннером. Історія протистоянь між цими двома гравцями налічує вже десять матчів, і хоча Медведєв лідирує за кількістю перемог 6-4, востаннє він святкував перемогу рік тому в Маямі.

Відтоді суперники зустрічалися на корті чотири рази, і в усіх поєдинках перемогу здобув Сіннер. Минулого року це сталося в Пекіні, Відні та на Турнірі чемпіонів у Турині. Остання дуель між ними відбулася цього року у фіналі Відкритого чемпіонату Австралії, в якій італійський тенісист переміг після великого перелому 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3 і завоював свій перший титул Великого шолома.

Сіннер є фаворитом перед їхнім одинадцятим матчем. У цьому сезоні він програв лише один матч – Карлосу Алькарасу у півфіналі Мастерсу в Індіан-Уеллсі, тоді як Медведєв здобув три поразки і все ще чекає на свій перший титул у цьому сезоні.

На що ставити:

Матчі між Сіннером і Медведєвим, як правило, досить рівні і часто переходять у багатосетові або тай-брейки. Хоча не можна ігнорувати той факт, що Сіннер знайшов ефективну формулу проти Медведєва, яка дозволила йому перемогти його чотири рази поспіль, це не буде легкою прогулянкою. Грішник переможе, але гратиме щонайменше 20 партій.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker