Мачак Т. – Шанг Дж.: 1

UAbookmaker
16 Квітня, 2024
166 Погляди

Наші поради: Machac T. – Shang J.: 1

16.04.2024 13:40

Чеський тенісист Томаш Мачац востаннє вийшов на корти на Мастерсі в Маямі. На престижному турнірі ATP 1000 він провів один з найкращих турнірів у своєму житті, вигравши сенсаційну кваліфікацію до чвертьфіналу. Він пішов на заслужений відпочинок і пропустив турніри в Марракеші та Монте-Карло. Глинну частину сезону він відкриє на п’ятисотметрівці в Барселоні.

У вівторок він змагатиметься в основній сітці цього іспанського турніру проти 114-ї ракетки світу Цзюньчен Шанга з Китаю, талановитого тенісиста, якому лише 19 років і який цього року дійшов до півфіналу в Гонконзі та третього кола Відкритого чемпіонату Австралії.

Але глина – не найулюбленіше покриття цього китайського таланту. Це підтвердилося тиждень тому на Челленджері в Мадриді, де він несподівано фінішував у восьмому колі. В Барселоні ж йому вдалося пройти кваліфікацію, хоча він грав проти рейтингових і якісно нижчих гравців. Мачак перебуває в іншій лізі порівняно з ними.

На що ставити:

Незаперечною перевагою Мачача є те, що він виріс на глині, і хоча він має більше успіхів на бетоні, він справжній універсал, який не робить різниці між покриттями. Це буде ключовим у вівторковому матчі. Мачач зможе впоратися з Шангом і успішно розпочати ґрунтову частину сезону.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker