Ман Сіті – Ман Юнайтед: перемога Ман Сіті/+2.5 гола в матчі

UAbookmaker
10 Серпня, 2024
7 Погляди

Наш вибір: Ман Сіті – Ман Юнайтед: перемога Ман Сіті/+2.5 гола в матчі

10.08.2024 16:00

Community Shield – це трофей, який розігрують чемпіон Англії та володар Кубка Англії перед початком сезону чемпіонату. Цього року за нього відбудеться манчестерське дербі на “Вемблі”, а також повтор фіналу Кубка Англії, який “Юнайтед” виграв 2:1 на цьому ж майданчику 77 днів тому, де-факто врятувавши роботу голландського тренера Еріка тен Хага.

Червоні дияволи посіли восьме місце в Прем’єр-лізі та останнє місце в групі Ліги чемпіонів, тож їм потрібно багато чого надолужити цього року. Вони вигравали Community Shield 21 раз, але востаннє це було вісім років тому. Сіті” бере участь у Community Shield вчетверте поспіль, але не зміг перемогти в попередніх трьох іграх.

Обидві команди налаштовують свою форму до стартового туру Прем’єр-ліги наступного тижня, їхні результати на етапі підготовки були поганими. У “Червоних дияволів” дві перемоги (“Рейнджерс” 2:0, “Бетіс” 3:1) і три поразки (“Русенборг” 0:1, “Арсенал” 1:2, “Ліверпуль” 0:3). “Містяни” програли “Селтіку” 3:4, “Мілану” 2:3, “Барселоні” в серії пенальті 2:3 і лише в генеральній репетиції обіграли “Челсі” 4:2 завдяки хет-трику Ерлінга Халанда. Норвезький канонір пропустив Євро і буде дуже мотивований проявити себе, забивши шість голів у шести дербі з “Юнайтед”.

Жодна з команд не буде повною. Пеп Гвардіола підтвердив, що Родрі, Фоден, Вокер і Стоунз, які мали тривалий відпочинок після Євро, пропустять матч, в той час як нападник Альварес знаходиться на шляху до Атлетіко. У “Юнайтед” не буде тріо Хойлунда, Маласії та Йоро, який отримав травму одразу після переходу з “Лілля”. Старт четвірки у складі Магуайра, Лінделофа, Ван-Біссака та Шоу залишається під питанням.

На що ставити:

Незважаючи на останню поразку, “Містяни” виграли сім з останніх десяти матчів, як правило, з різницею більше двох м’ячів. Ви можете поставити на цю ставку, а BetBuilder пропонує й інші комбінації.

Довіра:

6/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker