Майнц – Бремен: обидві команди забивають – ТАК

UAbookmaker
15 Вересня, 2024
5 Погляди

Наш прогноз: Майнц – Бремен: обидві команди заб’ють – ТАК

15.09.2024 17:30

“Майнц” і бременський “Вердер” успішно завершили минулий сезон. У новому сезоні обидві команди є непереможними у вищому дивізіоні Німеччини, чого вони не знали протягом останніх п’яти місяців.

Два тижні тому “Майнц” здобув цінне очко в Штутгарті, де тричі скорочував відставання, зрівнявши рахунок 3:3 лише на четвертій хвилині основного часу. Після стартової нічиєї 1:1 з берлінським “Юніон” команда з Фолклендських островів не програє вже 11 матчів поспіль під керівництвом тренера Бо Хенріксена (5-6-0)! Чотири з цих п’яти перемог “нульові” здобули вдома, і не програють серед німецької еліти на “Мева Арені” з лютого (5-4-0) – але зовсім недавно вони поступилися “Бремену” на своєму полі!

“Вердер” зіграв внічию 0:0 з дортмундською “Боруссією” після нічиєї 2:2 з “Аугсбургом” і продовжив свою безпрограшну серію в чемпіонаті до семи матчів (3-4-0), повторивши свій подвиг на початку року. Бременці набрали п’ять очок у трьох попередніх виїзних матчах, але також виграли лише один з останніх семи матчів Бундесліги (1-3-3).

На що ставити:

Майнц взяв лише очко в трьох останніх домашніх матчах чемпіонату, але, дивлячись на попередні результати, я схильний поставити на те, що обидві команди заб’ють.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

WAZAMBAРобіть ставки на Wazamba зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker