Лілль – Ленс: нічия з двома шансами

UAbookmaker
27 Березня, 2024
172 Погляди

Наш вибір: Лілль – Ленс: нічия з подвійним шансом

29.03.2024 21:00

Двадцять сьомий тур Ліги 1, після останньої національної перерви перед червневим чемпіонатом Європи в Німеччині, обрамлений двома великими хедлайнерами. Перший з них відбудеться на півночі Франції, де ми побачимо традиційне “Дербі дю Норд” (в перекладі “Дербі Півночі”) між Ліллем та Ленсом. Перший матч цього року завершився внічию 1:1. Яка команда буде щасливішою цього разу і наблизиться до омріяних місць у Лізі чемпіонів?

Два тижні тому “Лілль” провів дуже хороший матч на полі “Бреста”, який посідає друге місце. Однак, маючи безліч моментів, підопічні тренера Паулу Фонсеки реалізували лише один гол, який забив не хто інший, як Джонатан Давид, для якого це був 80-й гол у червоно-білих кольорах північнофранцузького клубу в змаганнях. Однак “Лілль” відігрався за десять хвилин до кінця і всьоме в цьому сезоні після нічиєї 1:1 на виїзді здобув лише одне очко. У п’ятницю “Собаки” повертаються на свій улюблений домашній майданчик, де вони востаннє програвали наприкінці вересня, і з тих пір залишилися непереможними в тринадцяти матчах у всіх турнірах (9-4-0), зберігши чистий аркуш у восьми випадках за цей час!

Перемігши вдома “Брест” з рахунком 1:0 у важливому матчі, “Ленс” не зміг виграти свій наступний домашній матч лише через тиждень, програвши 1:3 “Ніцці”, яка перебувала у скрутному становищі. “Санг ет Ор” поховали трагічні індивідуальні помилки гравців оборони (Медіна, Менді і Хусанов), які не тільки вирішили вищезгадану поразку, але і падіння на шосте місце, де “Ленс” наступає на п’яти “Марселю”, “Ренну” і “Реймсу”. Таким чином, команда тренера Франка Хайзе точно не збирається їхати на поле дуже неприємного регіонального суперника, особливо з огляду на останні десять матчів, зіграних в Ліллі, в яких “Ленс” програв вісім разів (1-1-8).

На що ставити?

Лілль вважається законним фаворитом, враховуючи їхні останні результати та дуже хороші домашні показники. Однак ігри відразу після національної перерви, коли команди в основному не були разом, мають тенденцію бути складними у багатьох відношеннях, тому я зупиню свій вибір на ставці на нічию в перерві або в кінці гри. Дві останні гри, зіграні між ними в минулому календарному році, завершилися з рахунком 1:1, і такий результат не буде несподіванкою в п’ятничному префері. Також досить імовірно, що господарі поля порушать нічийний рахунок по перерві після того, як зміниться гра на їхню користь.

Впевненість:

7/10

Рекомендована букмекерська контора для цієї ставки:

20BETРобіть ставки на 20bet зі 100% бонусом на перший депозит!
Автор UAbookmaker